Responsive image
 

Опште информације

ТРЕЋА ГЕНЕРАЦИЈА МАШИНЕ ЗА ХЕМИЈСKО ПЕСKАРЕЊЕ СТАKЛА И НАШЕ ПОНОСНО РЕМЕK-ДЕЛО

Наш потпуно нови модел АЛМ-ГЕX

Све у једном и једна за све

Високо и потпуно аутоматизована линија за хемијски процес нагризања стаклених посуда и боца различитих величина и облика омогуцћава лаку, чисту и непрекидну производњу великог обима за глазуру стакла за индустрију хране и пића/ сувенира/ козметичке/ апотекарске индустрије.

Револуционарна машина која може да понуди систем за хемијско пескарење и сушење Све у једном без потребе за додатним тунелом за сушење. Може да ради само са једном особом за све процесе хемијског пескарења и сушења.

Мала потрошња енергије са укљученим системом за третман отпадне воде који вам омогућава да поново користите рециклирану воду како бисмо могли да се бринемо о нашој планети и вашем новчанику.

Наш потпуно нови модел АЛМ-ГЕX је машинска линија затвореног система која нам омогућава да контролишемо сва испаравања и гасове током процеса хемијског нагризања и сушења, спречавајући било какав здравствени ризик вашег оператера.

ТЕРМАЛНИ СИСТЕМ ЗА СУШЕЊЕ

Наш систем унутрашњег сушења је надограђен од АЛМ-АЕ линије (наш систем прве и друге генерације), да би направили и ову трећу генерацију система за хемијско нагризање и сушење.

Све у једном

Слике производа

Машина за пескарење стакла АЛМ-ГЕKС
Машина за пескарење стакла АЛМ-ГЕKС
Машина за пескарење стакла АЛМ-ГЕKС
 
 
 
 

Желите прилагођену машину? Пошаљите нам захтев!